iiiiiiiihaha

yee fort till stan efter skolan med mathilda. och fick äntligen ta fler håll i öronen men lite om och men hihi:) 
men ikväll ha jag gått en lite promenad efter min cykel som ha varit hos sandra ett tag. och på den lilla vägen hitta jag några pojkar som satt å spela lite. stanna där en stund och sen fortsate min alånga ben trampa hem min lilla oranga cykel:) och nu taggar vi fredag kväll och hoppas på att de blir så en så jävla grym kväll:) livet kan int va bättre hoho. nu ska åsa dra sen till tv:burken och leta reda på mina hörlurar till mobilen puss♥

Lät mej tro, va han än sa.

slö dag, fick ut matteprovet fick en 7:a. blabla for in med moppen till jossi. så nu e jag utan den ett tag. sen stan en stund. sen bara varit hemma å städat mitt nu mera halvstädade rum :) Men nu e de så att jag ska gå å se på tv med mammi ett tag:)


Säg de du menar istället för å bara säga något som låter bra, när du ändå int kan visa det du säger

feint

kvällen ha bestod av mossor av trevligt folk :) for hem tidigare ikväll ganska skönt å komma hem tidigare en kväll iaf.  så resten av kvällen blir de bara ligga hemma å glo på lite film å sånt mys:)  Och imorgong blir de sverige hela dagen lång. så nu ska jag gå å tagga inför morgon dagen :)


The grudge

Japp ha suttit å glott på film i de fina regnvädret emd sandra hela kvällen, ha kollat på the grudge 1 & 2. så nu e de bara å vänta på å få se dom andra, så att man får veta slutet nån gång :) 
  
Idag ha vi varit på typ "välj sjön"? med skolan så missa 4timma, skönt.
men imorgon e de fredag och de betyder snart helg och snart lördag. och då drar jag & erre till stockholm å shoppar loss lite, wiihuu:)  och nu kan allting bara bli bättre å bättre, yee just love it!

Saltvik

tjatja, de e söndag sitter fortfarande i saltvik å har de så där kul som man alltid har de här.. hee
men igår va jag med josse å plocka blåbär till en liten paj ;) (okej de blev 2 men) Så i da blir de å fara dit å ha de trevlogert. bara klockan sku gå lite snabbare för just nu sitter jag bara här å glor.



åååja typ nåt åt de här hållet


2011-09-09 20:07

ja va kan jag göra om jag ahr så tråkigt att jag bloggar en fredag kväll. jo jag sitter ute i saltvik, vill värkligen in till stan finns så mycket att göra ;) men ork vekligen int kör dit ikväll. ja men medans jag väntar på att de ska bli lördag och blåbärs bakning med josse så sitter jag å kollar på små lägenhetr fråg mej int varför :P och ha fakriskt blivit lite kär i en:b men ingen flytt för mej, stannar nog kvar ett bra tag!? men man ska aldrig va säker.



Vart jag mej i världen vänder står jag här emd tomma händer, längtar efter något som kan rädda mej!

okej idag ha jag vaknat på rätt sida, de e lördag och allt e typ skit bra! och vi kväll blir de bara å leva livet:) förutom den här förkylningen som e tbx igen. ha men iaf ha varit å köpt glass med mamma fören hon for bort. så nu blir de väl å klä på mej lite(för jag for ju naken å handla så) å sen blir de väl å dra till stan elr någge:)

Och i går kväll hade jag e grymt kul kväll med tjejernaså tack och grattis thessi:)


ajja hoppas alla får en grym da! tjarå

RSS 2.0