Sista Mars

haha fy jag vet int hur mycket jag ha käkat ida, känns som man ha gått upp typ 30kg känner sej lite fet nu :P Men ja, va ti godby och käka glass efter skolan och for runt och snacka lite,va faktiskt trevligt efter som de va ett tag sen(:sen hem kolla igenom matteprovet vi har i morrn känns som de kommer gå så jävla bra men de får vi väl snart reda på :b Sen ti mickan en stund och ut och träffa lite folk(:
Och nu kanske jag äntligen ha fått tag på en moppe ingen ha kört med den så de e väl najs. kanske int de som va tänkt men den blir nog bra den går iaf å köra med(: och ingen ha kört med den tidigare så de får nog bli bra. bara man får över den ti åland osv.


Saknar kenya ganska hårt♥

onsdag

chill dag som alla andra onsdagar. På svenskan sku vi läsa någge om mobbning, undrar varför? sluta dagen med 2timmar slöjd så nu e jag klar med min väska, fan va stor den blev kommer få rum med massa grejer iden(:
Efter skolan va de meningen att jag sku å fika elr någge, men de blir tydligen i morrn ist :b men de blir nog också bra. så drog hem käka och nu ligger jag halv död i sängen och har ont men de går väl över som allt annat (:
Ikväll blir de bara å va hemma, i think?




(keny bilder)


att jag är söt.

Sitter hos mickan och lyssnar sönder "Hey baby - Pitbull featturing T-pain" elr någge liknande(: Vet int hur många gånger vi lyssnat på den nu. Men mickan springer runt och byter klder och e typ överlycklig?:b 
Men ikväll drar vi väl ut och ser va som händer. 
Puss hej<3

GOD NATT



??

Vet int om jag e trött precis men jag vill bara gå å lägga mej, ser ingen ide med å va uppe :b  Men först MÅST jag väl kolla igenom Geografin. hehe(A) Sen e de lite tragiskt om jag först får göra de nästa gång men ajja de skadar int å kolla igenom de(: Nej nu du ska orka med måndag i morrn. pusspuss♥

Så maaysigt (:

Nu sitter jag i sängen och glor på när sandra käkar godis. Ha just säckt alla lampor och tänt massa ljus så jävla maaysigt((: fan va länge sen de va man hade på ljus♥. Sitter  och snackar lite skit i våran ensamhet. Och i natt ska jag sova som en liten gris för i morrn ska jag ut i skogarna(Y) Men neu har jag inge kul å säga puss hej (:

aa precis

Ligger i soffan och chillar(: Engelska boken ligger lite långt bort så de får vi kolla igenom senare, elr?
sku ha varit hemma ikväll och kolla igenom kemi tills i morrn. men som tur blir de ingen kemi timme i morrn, grymt!;) Så drar in ti stan en stund? allt känns så jävla bra.. aa förutom att de fortfarande inte står en moppe utanför dörrenD: Men nu far pappa på jobb en vecka-> vänta ännu längre (N) morr...

Men jooo(:

snork

sorry men jag blir så jävla sur!
jag vill ha en jävla moppe nu. ett litet fel har väl alla moppar?!?!?!??!?!?!??!?!?!?
GRIS


okej men annars gör jag ingenting sitter på gbd och vill gå hem men de blir nog jätte kul :))
puss♥

Äppel, Morot, Kål & Lök


e extremt glad efter att börja dagen med 3 timmar hk. varför int bara ligga hemma och sova dom 3första timmarna av onsdagarna?
sitter hemma med musik i öronen och har de grymt kul med ont i huvudet och halsen, gör int saken roligare, sjuk? nej, i morrn e allt som vanligt igen.
har inget kul å säga så hejdå.

nåt sånt

morr, jag slänger snart ut den här jävla skiten så jag slipper se den. blir så trött!!
Ibland undrar man om de finns nån trögare dator?
Men iaf, kom just hem från stan hade de kanske träävlogäärt(: Men nu ska jag till Lemlands skogar och hälsa på

Skit intressan(Y)


Int nån nyare bild(Y)

Nää hejdå snorungar(:

middag -> avklarad

Nu ha syster yster, Kicke, Emil & Elsa Pelsa varit här och käkat middag:) blev faktiskt skit gått men man hade ju en mor som hjälpte en lite ;) flrutom med glassen och varmchoklad såsen som ingen fick hjälpa mej med. och defö blev jag nästan mest nöjd med den! som jag sa när jag gjorde chokladsåsen så helvetersfan så gått de e. gissa om jag kommer göra glassen och varmchoklad sås själv i fortsättningen. elr försöka. dubbelt så god en köpt glass osv. så nu får jag int en bit mat i mej mer! (:  kommer sova riktigt bra i natt efter deta.

Men vi har ju ett litet problem.. vi har historia prov i morrn och jag kan apsorlut ingentint!
fårga mej nåt om de jag kan ingenting. så jag måst värkligen på någge sätt orka iaf kolla i häftet. för jag vill int att de ska gå som de förra. hahaha vilket skämnt de va! Men jag i skolan så blir de så.

men nu blir de å greja med annat. för jag ork väkligen int gör nånting!!

pusspusspuss♥

Jag Vill...

.. Ha sommar nu!
.. Ha en moppe nu!
.. Att skolan ska gå snabbare!
.. Ha bättre betyg.
.. Få mitt skrivbord målat
.. Ha en ny dator!
.. Sluta va alergisk!
.. Ha bort min dyslexi!
.. För mycket just nu helt enkelt(:

Men ikväll vill jag bara ta de lungt. ska försöka fixa naglarna ikväll om jag har tid :b
och idag ha jag varit ti brorsans kattor och get dom mat(: och sen ha jag bakat & lagat egen glass! hoppas de blir jätte gott(: för i morrn kommer syster yster Mia, Emil & Elsa hit och käkar middag, så har jag HK läxan äntligen gjord;)
Haha jag e skit klumpig idag jag gör inget fel :b jag går in i allt och alla och tappar allt jag får i händerna, så lika bra att jag stannar inne! fast jag är ändå jätte glad idag. så en rätt helt okej dag:)




=3434343243434

Igår va Jätte kul (: Va till lucas och där va typ Mickan, Ronja, Mathilda, Thomas, Ludde, Jesse & John(:
va lite anorlunda men rum fick vi iaf ;)

Men idag ha jag bara varit i soffan och aa som vanligt kolla tv(: och så förblev helllllla kvällen efter som mamma va bort med moster och jag va hemma med fire och myste (:

Jag känner mej inte duktig vi ha haft 3 veckor på oss å göra HK läxan, och jag ha fortfarande inte gjort den. Men nu vet jag iaf va jag ska göra! men hur ska gå får vi se. men efter som inte min syster apsorlut inte vill svara på sinmobil ikväll. så blir de väl kanske å ta hit min bror elr nån annan:bSå nu blir de förhoppningsvis på Tisdag, i sista minuten! Tycker min släkt har mycket tid (Y)



Hej Igen och Igen och Igen

ha int orka skriva sen jag kom hem. Så nu e jag hemma på åland igen (: sku kanske kunna varit en vecka till :b men ändå skönt å va hemma. ha haft de skit bra och lite mindra bra. men mest bara bra :)sett massa under bara djur och varit på ett jätte najs bröllop (: Men färga håret ha jag gjort! blev najs:D blev lite mörkare än va de sku bli med de e nog bra (: och när jag kom hem låg de två packet på sängen med kläder och skor :)) 2par skor bådda storleken 36, MEN bådda va för stora :[ så småa fötter har jag faktiskt inte! elr?

och och jag ha börjat små kolla lite efter en ny dator. för den här börjar bli gammal. den vill helt änckelt inte vara snabb. och roger ha konstatera att de går int å göra nånting åt den eftersom han ha försökt några gånger nu. så hoppas jag hittar nån lite snabbare sen (:

Idag:
vet jag inte riktigt om de ha hänt så jäkla mycket. men sista timmen va de typ klasstimme. och alla, precis alla prata i mun på varandra. undrar om vi över huvudtaget kom fram till någge alls:b
Okej en sak att ingen vill fara på någge sammarbetsläger grej i 9:an! så nu sku pia snacka om de med Gerts. så vi får se va som händer(:
Ikväll blir de va med lilla Ronja :D och i morrn har vi engelska prov så sen blir de väl å FÖRSÖKA kolla igenom de tills jag somna för jag vill att de här provet ska gå någgolunda bra.. efter som skolan aldrig i hela mitt liv ha varit min starka sida om man säger så..

De va allt onöddigt jag hade å säga(:

RSS 2.0