HAHA

tänkt att jag sku göra lite muffins så hade vi int potatismjöl. så gav mamma mej någge annat ist men de va fel burk. så muffinsarna blev bara en stor fail. haha usch.


Ikväll drar jag med josse ti mickan å har de riktigt kul i de grymma vädret:)

asdfghjklöä'qwertyuiopå¨zxvbnm,.-_c1234567890+

blomblom

sommarlovet e så jävla grymt:D de får aldrig ta slut!
men just precis nu e de så där äckligt jobbigt när inget e bra. allt blir bara skit, skit, skit. fattar faktiskt INGENTING.
sku int ork bry mej över huvudtaget om nånting just nu. men de kan int sluta bry mej helt om allt. ligga i en säng å glo mitt upp i taket känna lite menningslöst:b

japp

Midsommar ha varit ganska så tråkig suttit nere på stugan, for ut å körde en sväng, tråffa josse och hennes barndomskompis elr någge en stund. annars ha jag bara varit nere på stugan hela helgen. hann bara hem å duscha å käka fören jag for till lemland idag. för i morgon ska jag med syster å rutisen ti swe hoppas de går bra iaf. och sen sover jag här en natt till. så kommer till jomala på tisdag å så får vi se va vi hittar på då (sova?) sen på onsdag blir jag tydligen av med min dator... nåja de får va bra så ork int skriva e int direkt på humör dom här dagarna så hejdå.



sina sisken

tjatja sitter å steker i sängen med min fanta, coolt. ikväll ha jag faktiskt tagit mej tid å färga mitt hår(: hoppas de blev bättre än va de värkar efter som de va just och just att färgen räckte (måsta klippa upp "burken" för å få ut all färg) och i morgon ska jag plocka massaklader(igen) och damsuga å ha de allmänt tråkigt.. sen efter middagen far jag till linus och sover där:) blir säkert jätte kul. och sen efter de e de midsommar(: och då blir de å va på stugan...... bara de e lite sol iaf så lär de väl bli SinaSisken

puss♥

like it's his birthday.

sitter  som en liten ganster å lyssnar på musik i sängen. ha varit ti sjukhuset i morse å fixat lite. så fick int sovmårgon idag heller. och int i helgen heller efter som ja va med pappa ti swe över dan och sovit hos josse med sandra en natt. och i kväll vill jag göra någge kul fören jag drar ti lemalnd å sover hos syste å e hundvakt. men ingen vill göra någge efter som de int e någge fint väder. men de finns inget man kan göra åt de, så får se vart jag tar mej efter middan. men nu sova en stund puss(:

ååh ja

heehej, nu å några minuter fram åt har jag int nå bättre för mej än att skriva(:

sommarlovet e grymt, de e hur jävla läckert som hälst. Men idag och igår ha de int varit lika grymt, regn och rusk och humöret nere på 0. men de går över som de alltid gör, för igår va jag med moppen for efter den idag å for ti sandra i hammarland. vet int riktigt va jag tänkt när jag for i regne med ballerinaskor å utan vantar riktigt varm(: sen käka vi på kiosken åhååhå riktiga män. sen for hon ti lemland å jag sku å träffa josse. sen hem å jag fryser fortfarande sen jag fort dit. men har man en varm säng så har man!
imorn drar jag antagligen ti saltvik (redanD: ) å blir där ti lördag dåjag sover hos josse en natt elr stugan elr nå liknande. å sen på måndag ti sjukhuset en vända. å sen va man hamma i jomala igen:b

hum.. har lite bilde jag borde ladda upp här men dom kan vi ta en annan gång då jag int har nåt bättre för mej.

hihi puss & godnatt♥

Sommarlov;)

Japp, ligger i sängen lyssnar på musik å e trött som ett cp. Men igår vare kul iaf:) börja dagen med avslutning fatta känslan va fint, va jag ha väntat. sen hem å steka en stund fören de blev å dra ti staden å träffa massa grymma människor. Och så hoppas jag att den här kvällen också blir najs, ska å tälta med några brudar;) ska upp 9tiden i morn å iväg, kommer va på topp känner jag ;)

Nu e allting som de ska! pusshej

30greader

fatta va fint ligger i solen å har de så jävla underbart;D blir bara varmare å varmare (Y) och ikväll efter jag ha käka lite drar jag med brudarna till lumparsund och har de trevlogert(: tycker de kan komma massa människor dit.

men a i dag hade vi någge fotbolls grej. gjorde inte så stor nytta där så de va ganska lungt.

nu sola vidare, This is life !

Give me everything tonight

hum. går int så bra å skriva här, tror jag ha skaffat ett liv(: så hinner/ork inte.
klockan e väl snart 5 före 9? -> sitter och ha just fått tbx all el. just spöregna de å åska. vafö kunna de int ha fortsätt ti typ 2tiden? sku ju kunna hoppas på å slippa fotbollen:b sorry men... vi får iaf hoppas på att de blir kul efter som de e typ den sista skoldagen. Fan va skönt med sommarlov.
Btw: fatta va glad jag är! int för att jag vet vafö men de e väl bra att man e gla ;)



nä men puss hej ;)

RSS 2.0