rubrik ja

jajja ha varit trög på å skriva, ha varit i hammarland hela helgen på stugan med släkten :) sen ha man träffat massa annat trevligt folk. Annars ha jag int gjort någge den här veckan har hissa prov imorrn hee.. och sen e de fredan och då blir de väl stan och ha de skit sköj med massa människor wiihhu :D inga sura miner nu inga.
 

måndag

då  va första prao dagen över :) fick sluta två och de e så kul å va där :) hihi sku kunna ta emd mej hela affären hem typ! älskar kläderna. men iaf nu ligger jag i min säg och mår som ett svin, antagligen ha jag ätit något som jag inte borde:P och ikväll blir de kanske å träffa maria om min mage blir bra tills mami kommer hem från mormor:) 
och sen sku jag behöva göra om men gamal header som bara hänger där och gåra någge åt mitt hår!

Random bild från i helgen när jag va i saltvik hade som vanligen ingenting å göra så blev en liten tur ut med kameran. och sen kom ju sandra och hälsa på också.

tack hej

I väntan på mormor


har faktiskt ingenting å göra. ha varit vaken sen 9 imorse kul. sitter och väntar på att klockn ska bli halv 12 så kommer mormor hit å käkar hihi. och sen blir de väl antagligen å fara till standen en sväng.

take me from here, just for a while

Ta mej här i från, dit sommarvärmen aldrig tar slut, där allt e perfekt. ligga på en strand hela dagen, ut och träffa massa människor hela nättrena. bara leva hela fucking livet precis som man vill. fatta va sönt! iaf  stanna där ett tag :)


random bildeeeeee

Chili nuts

dagen kunna ju int bli bättre än så här, nu vet jag ännu mindra va jag ska göra. jag vet va jag borde göra och va jag int borde göra. men en sak vet jag säkert JAG VILL RESA BORT! 
men iaf, sitter här emd sandra ha just haft lite filmkväll med lite smått å gott, så nu e man på lite bättre humör :) 
och imorrn blir de å försöka sova så länge som möjligt och sen till staden och glida :) känns som om de sku va torsdag i dag hihi. 



kortkort

kom just hem från lemland va dit med mickan & sandra å träffa lite grabbs. nu sitter jag hemma isoffan och glor på tv. har bara sån lust å bara gå å lägg mej fast jag inte e trött. men har en pang jobbig dag imorrn. först skola(N)→ träffa fanny→ sen ti fysioterapeut → fixa någge käk → med mickan och färga ögonfransarn. tänkt fixa lite grejer på stan också men de ork jag int så tänker försökabara va hemma hela kvällen imorrn! 



haaj

Datasalen

sitter och chillar i datasalen med sandra. ochväntar på att dagen ska gå lite snabbare så man får fara hem nån gång. hiii.  har inget kul å berätta och kan int skriva som folk så hejdå :)

Finns inga vinnare i lekar för 2

jaa sängen kommer om ca 2veckor och då får jag äntligen mublera om i rummet :)) 
och ikväll blir de å fara ut å köra för nu har mickan äntligen moppe kort
iii, e så sjukt glad. men nu ska jag käka och fixa lite puss

:)!
http://www.youtube.com/watch?v=spnePevGm5s

2.10

söndag idag då, inge vidare direkt. men dagen isej ha varit helt okej. ha varit ute istort sätt hela dagen jobba lite och sånt tråkigt. och nu kan jag äntligen köra fyrhjuling som en människa och kul e de med ;D men iaf nu sitter jag här fett som en liten ko men jag va faktiskt skit hungrig:P men nu ska jag gå å stoppa in min lilla moppelojd i bilen så pussuss:)

tack & god natt

japp i går va de obn, och de va fullt med människor (nästan) överallt, hade de faktiskt jätte trevligt. och imorse när jag vakna tog jag mej till moppen for hem till mams och plocka ihop grejerna och nu sitter jag hos paps.och när jag kom hit va de på med arbetskläder å börja lyfta massa lecarblock fram och tbx. och nu e jag bara jätte trött och vill sova hela natten :)  hihi:)))


kusins barn :)

och jojo nu ska jag släng ut min säng och väntar på en större, skönare & bättre säng :)♥

RSS 2.0