6051495

e en grymt glad brud som sitter å käkar gurka å nyser (hatar alergier) och funderar på om jag ska sova på stugan i helgen elr om jag ska försöka övertala mamma att jag sover i jomala men vi får väl se:)

så otoligt intresant, puss♥

och sen då?

fy va najs varit på stugan över natten, for ti giggi å fick röktfisk. så i bilen på väggen hem bölev de å käka upp 1 ;)
Sen ti gun & tuffe efter moppon. sen va de menningen att jag bah sku ti mickan efter min laddare fram å tbx. men blev där hela kvällen med henne & mathilda, fett trevligt. känner att vi riktigt fokusera på filmen.  sen å sncka med josse fram å tbx. och nu sitter jag hemma och vet int om jag ska va glad elr int...

Mobil inlägg

Ligger på soffan i saltvik Och tar de äntligen lungt! Tycker int speciellt mycket om den här veckan(buhuhu synd om mej) nä men alla har väl sina dåliga dagar,veckor osv. Slutade nästan 2tiden ida efter som vi hade vikarie men han satt inne i klassrummet och läste en bok. Så sket i de å for hem. Sen va jag tydligen tvungen å fara tbx D: bara för å snacka om sommar jobb med mamma. Hum e de värt å stiga upp vid 5-6 tiden på sommarlove för å få pengar. Hum de e frågan. Men just nu jo. PS: Mickan de e du som har min mobilladdare! <3

En rubrik va de ja...

usch usch usch inget ha gått bra idag förutom grillningen ikväll(:
jag kan int äns läsa ett mess rätt, prata rätt, grilla, kommer int äns i håg hk pärmen som ligger framför ytterdörren?
Men efter skolan for jag och mickan till thessi, mupp och lollan. å sen kom ronja, sandra & erre.
så satt vi nere i gottbysund och grilla och hade de så grymt kul:D sen börja de typ spöregna så fick vi ta allt å springa upp ti någge omklädningsrum typ och sitta där å fortsätta ha de minst lika kul (: Men nu ligger jag hemma och har grymt kallt och har ont i magen, ätit för mycket korv(?) så ork int gå efter min kamera, så jobbigt kan de också vara(Y)
Och i morrn kommer pappa efter mej typ vid 4tiden så far jag ti saltvik och sen ner ti stugan på lördag. så blir kanske utan dator hela påsklovet. så puss så länge(:

gymt♥

lite kort

Sitter och chillar med mamma i soffan. varit i strendnäs en stund ida. I morrn e de äntligen onsdag(: Då blir de å grilla med brudarna nere vi bottbysund, najs?;)  Och sen på torsdag drar jag ti pappa och blir där ti lördag nån gång. och då drar jag ner ti stugan ska faktiskt bli ganska skönt å komma ner dit(:
Nää puss å kram å godnatt(:

(Y)

Igår va jag ti hammarland, sen hem å käka, sen ti mickan, sen ut, grilla, sen sova hos mickan. najs;)
Så idag drog jag från mickan kanske vid 1tiden? haha de gick ju bra :P sen hem sen ut igen. så for jag ti sandra en liten stund före mamma kom hem. men nu ska jag va hamma hela kvälle å bara ta de lungt, för de behövs(:. och jag e så jävla glad och jag fattar inte varför :b allt känns så grymt underbart:D

aa ork int skriva nå mer nu, puss♥ ;)

typ som hångla

Japp de va helt menningslöst å gå ti GBD(: så vi plocka upp alla grejer och drog upp i skolan ist(Y) Nu sitter jag med mickan i min säng och kollar på talang och snackar skit:b Och vi har de faktiskt ganska roligt nu(: Men min moppe e redan sönder(Y) hihi -.- men de e bara små saker så de får fixas i morrn! sen krånglar min mobil igen, men nu e den på laddning så får vi se va som händer. hoho duktig tjej jag är (: Så nu blir jag less på allting ingenting funkar längre, och jag ork int bara sitta å vänta på att allt ska bli så jävla underbart, men va ska man göra?



nä pusshej(:♥

feint inlägg(Y)

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne. Och hon kommer vakan upp brevid killen som redan visste det(:

↑har ingenting med dagen å göra?
Usch trodde jag sku dö idag:b dom 4 första timmarna hade vi nån Kalle som typ va författare. gud va trött man blevD: Sen 2timamr gympa. ännu mer trött. Sen hem och in i duschen(: Sen känner jag mej as bra som orka städa rummet(Y) Ikväll ska jag ti gbd å sitta i kiosken? Ser int så stor ide å fara dit om de int kommer nån, men tyker de ska komma massa ungar dit. Men de e fredag och de e grymt för de betyder att de e helg;D Fient.
nä nu ringer hemtelfjåånen hejdå....

fiskkyckling&saftringar

Fan va hemsk jag känner mej. i stort sätt att hela dagen varit förjävla bra(: men ändå ha jag int varit glad? Men nu kommer jag somna som världens gladaste tjej oh vacka som de också;D
jajja efter skolan for jag och mamma och köpte hjälm(: blev en helt vanlig svart hjälm(Y) Sen hem och då ringde pappa, någge som jag int alls va berädd på. så kom han med min moppe:) så nu står den coola lilla saken utanför mitt fönster(: Men ikväll kom de två brudar hit (lollan & thessi) så gick vi ti gbd och fixa till i morrn då 6:orna ska ha disco;)  sen hem och sen ut å köra tbx ti gbd å hjälpa till lite :)

godnatt♥

21:50

lite sorligt de här fick just ganske enomnt tråkigt. Ska kolla igenom häk prov fören jag somnar, som vi ska ha på kemin timmen i morrn (?) annars finns de ingentong å göra, men de kan väl va skönt ibland de mä(Y) 
Nåjo, i morrn ska jag och mammi ti stan och köpa hjälm efter skolan, (nä tänkt fara vid 2tiden...)
usch känner mej så jävla nere ikväll. ingen ide å sitta upp å vänta i onöddan på att någge ska hända. Haha va förväntar jag mej igentilgen?:/  nee men i morrn får vi hoppas att man vaknar glad å lycklig igen?(:


Is this how it feels to be happy?

Börja dagen med att mamma skjusa mej på cykel till skolan(: Sen hände de inte någge mer kul den skoldagen. Efter skolan-> ti sandra en stund. sen tbx till khs å käka. sen sku mamma dra nån stans så ork int sitta hemma och glo. så for ti sandra igen kolla messa bilder, snacka skit osv.  Har inge kul över huvudtage å skriva så nu duschen sen...?

-?

feint!

Najs kväll upp i bergen i träsket! satt å stekte å grilla korv och hade de grymt trevligt med Thomas,Pontus, Linus & jonas(: Sen hem å käka glass å päron med kinuskisås fan va gött(: Men nu ska jag hoppa iduchen och sen ska jag ta å städa rummet. E int direkt trött, men måst ork upp i morrn. så får vi hoppas på att de blir en så jävla najs dag i morrn(:





You are the reason for my happiness

vår(:

Efter som de nu äntligen är vår så har jag sån lust å dra ut å fotta.Och därför längntar jag lite påsklovet för då ska jag tydligen ner ti stugan (först gången iår(:) och DÅ ska jag ta med min kamera ut!:D
yes, seg da som vilke måndag som helst, sku nu behöva städa mitt rum fören de kommer nån hit men de tror jag att jag inte hinner (A) så de sket sej lite. nä men i morrn blir de chilldag ska typ på nån teater dom sista timmarna. och så tror jag att jag blir i stan efter de men de tar vi i morrn! kram(:

Glad tjej

vet inte varför men jag e glad och de e så underbart å va de! tänk om man alltid sku va gald :D
jaja kom just hem ha suttit i kyrkan i typ 1timme å snacka med josse, tyker vi borde börja gå oftare i kyrkan haha. elr kanske inte. Sen ti mickan och käka tårta (y). men nu e jag hemma och de lär jag väl förbli hela kvällen om jag int drar ut en sväng (: Å så ha Tuffe och min nyfikna moster varit hit. Och så ska jag försöka få upp lite bilder från tidigare idag men de iss jag int gör nu så blir senare.


Go Kväll i stugan

började dagen med å fara ti stan som en rishög och kolla lite konfirmationspresenter tills i morrn (:
Sen efter middagen cykla jag ti sandra. satt där och sncka lite skit och kolla på massa gamla video klipp HAHA fyfan va söt man ha varit en gång itden ;) Sen somna jag en liten stund och de va så skönt å få sova en stund. sen kom erre och då sku de ändå int ha gått å sova :b Sen cykla hem, sen duschen och NU ska jag kolla va jag ska ha på mej i morrn för de har jag ingen anning om alls. och så får vi hoppas på att jag får sova inatt.. och att int Fire går runt och "pratar" hela natten (: För i morrn ska man ork va i kyrkan.



GOD NATT♥

@ mickan

ligger hos mickan äntar på att hon ska bli klar, va just ner på stan en sväng. De ha ju int direkt varit min vecka tror jag ha lyckas med allt man int ska lyckas med idag hehe.. dagen börja fittit fint men ne nu e den int lika bra hehe:b men de blir bättre när vi träffar ronja å käkar glass feint(: i morrn måst jag in ti stan när jkag vaknar och fixa lite grejs ti på söndag. sen typ hem antar jag ? och sen på söndag blir de konfirmation((:
nu dra tjjjjjjarå(;

grrrrrrrr

Hänt någge specillt i skolan i da? heeeem nä. förutom att vi typ snurrat ett varv i en bil. Efter skolan blev jag och ronja tvungna å gå hem (sååå långt ;)) för mamma tyckte de va så fint väder ute (: ronja kan också va lättskrämd(:
Ikväll gick jag ti sandra, inga varmt precis men. sen ti GBD sen sväng å snacka lite. så kom erre dit en stund.
Nu sitter jag och snackar med josse om allt och inget. De va min jätte intresanta dag:D och i morrn ska jag göra dagen ti någge vettigt (:

Jo någge kul e att om typ 1&½ vecka får jag min moppe :) Sku tydligen redan ha kommit i måndags men nepp. så nu får jag vänta på att pappa kommer hem nästa gång(Y) haha visst e ren söt↓




yee

Sitter i datasalen och chattar lite med matilda och har de trevlogert.
efter skolan drar jag ti stan med josse :D
mina papper villa inte komma ut som jag kopiera ut emn nu kom de typ 34st elr någge (: fiiiiiiint (Y)

puss

jajjamän

USCH, alla måndagr e lika dåliga allihop. allt blir bara fel på en måndag. men va å hälsa på i vikingaåsen en sväng fyfan va rent och litet de va där :b elr så e de bara jag som e lång ;) sen film dom 2 sista timamrna och de va chill. men annars ser jag ingen menning med måndagar. Nu ska jag käka upp min underbara muffin sen vid 6 drar jag å träffar snadra, vi sku väl ti bibban och cheka in en sväng sen får vi se va som händer(: så kanske den här måndagen blir någge najs ;) Bara se ljust på de hela för i morrn e de tisdag.

Söndag

Japp söndag de betyder att de e måndag i morrn (N)
Steg upp som vilken söndag som helst  drog ti erre en stund, före hela huset fyldes med massa grannar.
för köpte glass sen chilla kolla film hela dagen. Sen hem tråka tills jag bestämnde mej för å baka  muffins, mums grymt gott(:  Nu ska jag kolla klart på gamla avsnitt från solsidan sen sova för jag e så cptrött.
GOD NATT!♥


I Just Want To Hear You Say Those Words.



japp japp då va ungefär bara 2månader kvar ti sommarlovet då, fatta va grymt ;D

RSS 2.0