29.12 -2012

Ojoj helt slut. steg upp halv 10. bara för å fara ti stan och shoppa lite kläder här och där. Sen ti lemland ti syster yster(: Hon höll på med å bytta sov rummet. så en bok hylla sku flyttas ti vardagsrummet. och när en såg e för stor. Då tar man en matkniv ist(: tycker vi e riktigt påhittiga i vår släkt. nåjo sen käka middag. vi satt och spela Wii. fixa mamma & syran klart allt. gissa om de va skönt å komma hem(: Och så hoppas jag att allt blir klart i morrn om var jag ska va på nyår! för just nu är allt bara en ända stor rörra! (tycker jag har riktigt soet header! fast nee)

Känner mej duktig, för nu har jag inga bilder på datan så nu ska den väll fixas upp nån dag... hoppas jag (a)


trött tjej

Tillbringat natten hos pappa i natt fick nån till julklapp. Och ujj va jag ha varit trött hela dagen så jag tänkte att när jag kommer till mamma ska jag bara ta de lungt. Men NEJ! då ringer de några småsnälla pojkar och undara om man kan komma ut. så tog jag mej ut en stund. Nu ligger jag halv död på soffan.

Morr va jag ska sova inatt! För i morgon ska den grymt trötta åsa va kissemiss vakt & sen träffa Mickan å Josse. å kanske erre? elr så har jag fel. Men nu tror jag ni vet att jag e trött!(:

Ps: Jag ha just kommit på att jag har skit yttråkande inlägg här (:
















fy va kallt de e men tänk om 7veckor sitter jag i kenya och har de så varmt & skönt(:



Goo Jul! :D

Vet att klockan är över 12 men God jul Ändå :D
I mina 15år är detta den konstigaste julen jag nånsin haft:b Först helt som typ alla kolla tv, käka najs mat, öppna alla presenter elr va man ska säga. men efter som min bror är i finland nån stans så e vi kattvakt så for vi dit, sen via ti erre, sen och kolla på lilians hundvalp som dom va efter idag (: Men de ha ändå varit helt okej (:
Ha fått -> kläder, nagelack, örhänge som int passar(y), Ny mobil:) m.m.
Och tro de elr ej men i morrn ska jag ti saltvik! ti min pappa! ha int varit där på länge. och jag har en grymt äcklig känsla i magen. Men de ska väl gå bra(: blir där över natten. för sen på söndag ska vi ti min grymt snälla faster! Och de klart man vill träffa henne(:


I wish you were me and that I was yours...

Då va de äntligen jullov;D Och Julfesten är av klarad, och halva KHS är över, Najs(Y)
Men nu ska jag nog bara va hemma. För jag va så dum så jag la mej i sängen och kolla lite film så du e jag skit trött(Y) Och i morrn fyller lilla mormor år så då ska jag dit(: och sen kanske ti stan på kvällen(:


Sii va 3brudar kan ha de i en stuga(:  tycker de kan bli sommar snart(a)




chill dagagag.

Första timmen film och lite gottogtt(: andra timmer for vi ti stan :P för å typ köpa nå tröjor ti annikas grabba:b vet int precis vafö vi 3 måsta komma med men slapp ju skolan en timme iaf(Y) Och resten av dagen ha vi typ bara sett på film. aa.. okej utom på musik timmen men då satt vi bara på borden och typ gjorde ingenting. Och ikväll gick jag ut ti ludde, poppe, dabb & lucas, kulkul(: men kallt! efter de va de sjukt najs med en varm dusch! Och i morrn -> julfest  äntligen! kanske int kommer ha på mej de snyggaste men skit samma nu (;


Datasalen

sitter i datasalen och tråkar, så nu vet ni (:

Fail!

nu går de int alls bra:P

mina naglar blev år helvete så de måst jag göra om, men int nu.
och jag som va så hungreig... och pizzan blev för länge i ungnen(Y)
Nu går de int alls bra...

nytt inlägg

Igår va de bara lite människor på tårta och kaffe:) och av min bror fick jag pengar som va inne i en teförpackning som de va massa tejp som aldrig tog slut. vill int veta hur mycket tejp de bli ti julen(Y)Sen på kvällen kom ronja hit:b haha vi hitta massa gammal musik &bilder från när vi va mindre, typ från tallvägen och massa;) Men idag for jag och mamma ti stan och inhandla lite grejs så nu ser mina naglar normala ut igen. och sen kolla skor ti julfesten. men med mina "stora" fötter hitta vi inga skor alls:/ okej ett par så de fick bli dom kanske int riktigt nöjd men dom blir nog bra (: morrmorr va hungrig jag är. men med pizzan i ungnen borde den snart va klar (: '


kossa muu

trött dag. Innebandy match lärarna mot 9:orna.
Och nu sitter jag hos linus och han e sååå glad....
tack vare mej(: snel brud jag är


15år dårå:)

när mickan & ronja kom ti skolan hade dom ett stort packet med sej :b och när man öppna va de en bensindunke fyld med saft :b och sen hade erre med sej en stor hjärtformad kladdkaka;) mums. så tacktack.+ att de va julbord oxå, så nu e min klass tjocka(: sen ha jag typ fått pengar någge konstiga yllesockor och typ byxor. och sen kommer de typ lite folk hit på lördag(:
Och usch va jag blir arg:/ jag som villa skriva moppe kort. men nej...nu ha dom kronglat med någge, så först efter tisdagen nångång får jag börja skirva(N)... men så duktig som jag e komemr de väl int precis gå så bra, men vi får se:)





tycker jag har stora händer(Y)

Rätt så chill da, massa film osv(: Och så ha man taggit den sista sprutan trodde jag :b men jag ska tydligen ta nån en till typ 2011 nån gång men de e långt dit så(: och i morrn ska jag med erre och inhandla lite julklappar, å lite annat. så far och kollar synene och ti polisenen då istället :b
Å så ah jag fått ett par jätte soeta vantar av mamma ikväll(: när jag kom hem och hade jätte kalt om händerna. och mina andra va sönder, så fick jag dom iställe:)



Pusshej♥

13 december

Börja med lucia i skolan (: Och sen ikväll sku jag ha varit på kalas ti magnus, emn jag for ti stan med brudarna ist(: sku väl ha kunnat fara på kalas för de va skit kalt ute. och enligt oss 4 va tråggrejen mycket kortare än förra året:b men om syster tycker de va mycket längre, men man tycker ju olika så:b

Och i morrn ska jag å ta sista sprutan(: Och sen ska jag kolla synen å sen ti polisen. så att jag kan ta moppekort sen (:


Pusshej

Glad brud

Kom just hem efter att ha varit snäll och varit ti kyrkan med mickan:b fråg mej int varför jag kom med men :b Och i natt ha man också sovit hos mickan{: Så nu får jag se va jag hittar på idag.

Pusshej

8 december

Hade HK första timmarna och de bara failade, allt blev bara en ända stor röra:b Men men så kan de gå man får va glad endå. Efter skolan for jag och handlade med ronja och de va nån läskig gubbe där:s. När jag sen kom men blev de å fixa mat så de fick bli mos & köttbullar mums(: När mamma kom hem och sku å simma sku jag va hos mickan men först for vi ti sparhalle och hitta versta snygga ljusgrejen som passar perfekt på skrivbordet, najs(: Så i kväll blir de väl å se på film och bara ha de mysigt för mej själv med massa ljus på (:

Pusshej♥

Snö

De va menningen att jag preis som igår sku ligga hemma å se på film(: så att jag sku bli piggare tills i morrn. Men nej först for jag ti stan med mamma en sväng och vacker kan jag inte direkt påstå att jag va ;) sen va jag väl int lika trött efter middagen, så for jag & Sandra ut oh träffa de Ludde, Poppe & Ante. ujj tror faktiskt de va vinterns första snö krig (: Och jag tror de va första gånger i vinter jag tyckte snön va bra. Men gissa om de va skönt å komma hem oh ta en varm lång dush sen (: Nu tv tills jag somnar. och i morrn far jag, Mickan & Sandra ti hammarland och blir å käka hos sandras farsa.

Pusshej♥

R.I.P


(ful blid man har bara den här på datan)

Jag fick dej i konfirmations present :b kanske lite konstigt men nu känns de bara konstigt att sova när de inte e nån irriterande pump som låter.Och jag tror inte de finns nån fisk som va som honom, hehe:b
simma lungt,  R.i.p. Åke/Hubbe
<3

Pusshej♥

YY

Sitter i skolan och ska igentligen ha matte men vi va tydligen klar med de redan :b ajja får sitta och chilla här i ställe. Och nästa timme blir de till godby och "simma" förkyld så får kanske titta på elr någge sånt ;)
Men nu mellanmål så hej.

Pusshej♥

RSS 2.0