Hopphopp



Sitter och dricker Finrexin ur min gulliga mugg, som tur har jag bara ont i halsen och e lite förkyld så mer
än så hoppas jag int de blir (: annars idag ha jag kollat igenom alla lådor jag har så nu har jag en liten anning om var jag ha allt(; Men sen så va jag ganska duktig när jag sku torka av spegeln och glasdörren så glömnde jag att glasdörren va öppen och så klart gick jag in i den bra(Y) Och nu e biljeterna fixade så nu e de bara att vänta(:

Pusshej♥

Glad Lilla Jul♥

-

Aarå

yeey aktiva bruden här(Y), nä men ha int orka skriva bara :b
Idag hade vi engelska prov och de känns som de gick åt skogen:/ men men. sen efter skolan for jag och några brudar ti stan(: najs! Sen blev de bio -> harry potter. typ första delen elr va de va:) och vi va 5st och tog upp 8 platser , big grils;) Och i morn bilr de Gula dagen i skolan så ska man ti kyrkan och massa annat.

Pusshej♥

Hos Ronja

Japp sitter hos ronja(: kollar film med de e just nu typ paus. Och mickan for just och då blev vi bådda skit trötta :b Men gud asså jag ha bådde skrattat och gråtit som fan asså :P Och i morrn drar jag hem nör brudarna ska till kyrka och sen följer jag kanske med mickan tbx (: Men just nu har jag fittigt ont i min mage:( får alltid ont i magen när jag dricker cola men nu gjorde jag ändå de(Y) så nu får jag skylla mej själv:b
Men nu ska jag gå och fortsätta under hålla Ronja (:

Pusshej♥

Rubrik

Nu e de int alls kul. va å simma med skolan idag gick good(tack mupp)(: sen i kväll när vi sku gå in sku jag gå upp för trappan och de bara knacka iknänen. jag trodde att jag äntligen kunna börja springa och hoppa igen. men jag kan int ens simma heller. va e de här :s men nu ha jag smörjat och linda in dom så de värmer iaf (:

Och i morrn får man inte sova nääj, utan då ska man ti lemland och hälsa på syrran(Y)
Och på kvällen träffa Ronja & Mickan :D

Men nu e jag faktiskt så trött så jag tänker lägga mej i min varma säng och kolla på tv ända tills jag
int orkar mer :) nattinatt

Pusshej♥

Hitta, Finna

Bra... har häk prov på fredag? och tänkte att jag sku börja med instuderingsfågorna för jag har inge bättre för mej på kvällarna. men nej dom paprerna blev i skolan(Y) Annars en anmält bra skoldag(: speciellt sista musik timmen ;) Efter skolan kom erre en stund och käka glass med mäj :) Efter jag hade käkat "middag" som blev två smörgåsar, For jag och träffade Dessi(Y) Så gick vi och såg om de va någge människor på tvärsan(: och så fortsatte kvällen på ett ungefär som de brukar.



Pusshej♥

I need a hero♥

hum.. ikväll blir de en hemma kväll igen, blir väl å fixa naglarna lite efter som de int finns så mycket annat som ska göras. har jätte mycket lust å gå ut och fotta. men när man tittar ut e man int så sugen längre så de få vänta:b Men i morrn e planerna att jag ska Träffa Dessi på kvällen :) Och i morse när jag vakna va jag int alls så glad över huvud taget. men efter bild timmen så blev de bättre (:

Me just nu har jag två problem.
1. Vad ska jag göra med mitt hår?
De blir liksom aldrig bra, jag vet int alls va jag ska göra med de..
2. Vad ska jag göra med mitt rum?
Fast jag städar så nästa dag så e de int städat längre :b




Pusshej♥

TA MEJ HÄR I FRÅN !!

Så.. nu vet ni (Y)

Trötta ät vi allihopa

E hos brorsan idag igen, ligger med dom tre sovande kissorna och myser :D Och sen ha jag shälv sovit en liten stund (a) Mår int helt topp idag heller så vi får se hur de blir i morrn. sen ha jag varit ut och fota lite på kissorna. Och de e nästan de ända jag ha gjort hela dagen. sen tror jag Dessi komme och hälsar på lite också ;) Kommer kanske lite bilder senare. 

Pusshej♥

Kattvakt

Kom just hem till mamma efter att ha varit kattvakt ti brorsans kissor hela dagen (: och efter som jag tydligen måsta sova hemma inatt så far jag tbx i morrn (: och sen ska jag träffa Dessi och kanske nå mer människor får se lita va som händer. och hela dagen ha jag varit på jätte jätte bra humör men nu e jag int alls glad längre ochdåligt samvete har jag med :( och jag har ingen aning om varför :S Men får hoppas att jag e lika glad i morrn när jag vaknar upp som jag va i morse (: e fortfrande förkyld och lite trött men lite bättre e re(:

Pusshej♥

Förkyld

Idag ha jag nästan bara varit i min varma säng och kollat film (: Ha haft så huvudvärk och ont i halsen så blev hamma från skolan. men  nu mår jag bättre (y) Och i morrn far jag ti brorsan och ät kattvakt åt kissorna för ingen e hemma. och då kan jag va där och ta de lungt (: Men nu ska jag käka vidare på mina mandariner och se lite till på tv innan jag somnar, goodnatt (;


Bild på en annan liten kisse jag inte träffat på jätte länge :(


Pusshej♥

Hej & Hejdå

vanlig skoldag förutom när jag, Sandra och Hanna sku ti Annika så hade vi Kenneth. Haha fan va chill de va iaf(: vi satt å int gjord någgi... aa okej vi måla på frukterna men annars satt vi bara och snacka. sen sista timmen KK (: sen for jag och mamma till stan för jag sku ta nå sprutor, och sen 14december tar jag den sista(: Och för dom som undrar så e de för att jag ska till kenya, veckan före och sportlovet(:Men de kan vi ta mer sen. Men nu ligger jag på min säng och e helt slut igen, sku kunna somna nu men har lite grejer jag måst göra först (:



Pusshej♥

skolmat

Sitter hos mickan och väntar på att hon ska blir klar med sina läxor (:
och medan jag väntar tänkt jag klaga lite på skolmaten.
  • varför gör dom mat som nästan ingen unge äter?
    när de e en skola för ungar.
  • varför kan dom int göra mat som går att äta?
    så vi får nån mat iaf.
  • varför heter de "Fiskbörjare" när de inte har nåt
    med bröd å göra?


De va lite vi satt och diskutera i matsalen idag :b sen finns de säkert mycket mycket mer å säga om skolmaten.  men nu e mickan klar och vi ska dra ut en stund i de "varma" vädret en jätte liten stund.
Pusshej♥

Trött



Lördagen började med att jag bara satt hemma på dagen och sen efter middagen for jag till erica (:
Så blev vi världens snyggaste Troll!:D sen for vi ti tessi på halloween grej (: först satt vi bara och snacka-> sen någge grejs på gården;) -> film-> sen orka int vi va där nå länge för vi blev så trötta. så erre ringde efter sin kära mor som kom efter oss.

och sen på söndagen va de bara att stigga upp och följa med på kalas till föglö :0:( hade int als nån lust å åka dit ^^ Och så klart när mamma hade vekt mej så somna jag om (Y) så fick lite brotom sen. va bara och klä på sej och göra sej klar. sen åka ti färgan.. och sen ti kusin vitamin och hennes 3 ungar. och gud va skönt de va å komma hem sen (:


blää de e redan måndag och jag e skit trött asså ha varit de i flera dagar. men nu ska jag ligga på min säng hela kvällen för jag orkar värkligen inte göra nåt annat. Men annars idag ha de int varit så mycket nytt utom att de ha varit typ föräldrasamtal gick faktiskt bättre än va de va sisst. men nu ska jag faktiskt försöka höja mina betyg. för skolan e inte precis min grej...





Pusshej♥

Tjabba hej

sitter och kollar igenom matteprovet vi ska ha i morrn. men de går ju int precis
så där jätte bra. Och sen kl. halv 7 ska jag å klippa mitt hår så får vi se hur de
blir (:men i morrn e de fredag som tur e gud va skönt äntlige helg (: så i morrn
blir de till stan och köpa nagelgrejs, fixa nytt pass och sen lite grejer ti lördag (:
Och på lördag efter middagen far jag till Erre så fixar vi oss riktigt heta(;
och sen ti tessi på halloweenfest (:



Pusshej♥

Goodnight

Dagen börja som typ vilken onsdag som hälst.
sen 3 timmar HK -> baka bullar (:
sen svenska med ulf och han va typ arg som vanligt.
sen 2 timmar slöjd (:

och sen efter skolan gick jag på någge moppe grejs.
sen for man hem och käka middag(: så gjort man sej
klar och drog ti strandnäs en liten liten stund.
Men nu e jag jätte jätte trött så ska väl gå och se va som kommer på tv:en och sen försöka sova.



Pusshej♥

kort & gott in lägg

Nu ha jag äntligen fixat på bloggen, men känner mej int direkt klar så får fixa lite mer nån annan dag, men de får va bra så länge (: Och idag fylde tvärsan 10år så for dit med mickan(: och gud va människor de va där, haha men kul va de iaf! Och sen sku man försöka va tyst när dom sku sjunga(Y) men de funka faktiskt (;
Men nu hinner jag int skriva mer, har mer å göra fören man ska tuttisova (:



Pusshej♥

RSS 2.0