Mobil inlägg...

...för att min dator inte till va på ikväll Den vill aldrig som jag vill typ. Och sen har jag min gamla telefon nu(älskar den:))<3 för att min Nya int heller mår så bra. Inget går bra idag. Hatar den här dagen ganska hårt!:/ och i morrn e sista dagen i jomala på två veckor. Och fast vi saltvik/pappa. Kommer sakna alla så grymt mycket. Får se om datan vill funka i morrn:b annars blir de mobilen igen;)nu vet int jag om de här inlägge blev som de förra. Men nu ska jag gå och hoppas på en jätte kul dag i morrn:)<3

AJ!

Känner mej jätte duktig asså. kommer hem helt som vanligt. tänker att jag börjar fixa ihop käk direkt. så jag stoppar på ungnen. men när jag ska stoppa in dei ungnen så slår jag upp handen så nu svider som bara den, Usch!

Nu sitter jag och funderar lite på vad jag ska ha med. kanske int så mycket å fundera men se lite va jag får rum med i väskan(: Och i kväll drar vi ti lemland och hälsar på en av mina gullungar & syster(:





Bara För Att Den E Underbar


Godmorgon

vakna ungefär för 1timme sen, men jag ligger ändå kvar för jag fattar int varför jag ska gå upp när jag ändå int har någge å göra. men jag kommer väl på någge sen (:
Igår hade vi jätte kul :b men efter vi hade käkat så kom kent så mickan åkte med honom och jag med erre. Sen såg vi på den där äckliga filmen, blää. hände väl int så mycken typ de gamla vanliga. och sen skjusa som hem oss igen(:, vafö kan int jag ha moppe nu!nu!nu! Men jag får väl lov och vänta, till vi kommer från Kanya. Tänk om en vecka är jag nere i kenya, i värmen, med solen:D Men jag har int fått nån redfeber ännu men de kommer väl (: Men på ett sett lägntar jag lite lite tills jag kommer hem också men inte mycket. för de kommer hända så sjukt mycket då också:P Hej då hörs kanske senare(:


Kväll med brudar

ujj int alls nån kul skoldag, kunna ha farit hem direkt när jag kom dit typ.Men jag klara hela skolan ändå. Men nu till något sjukt mycket roligare än skolan. En kväll hos erre med massa kuliga brudar, Ha käkat glass, kollat film, skrattat massor & kollat på massa gamla bilder:b uj hur man såg ut en gång i tiden. Är ganska glad att jag inte ser ut som jag gjorde då. Sku ha varit där lite längre. men inte ikväll. Fast nu e jag hemma, ligger på soffan och har så jävla ont i knäna speciellt i de högra. tänk om man bara sku kunna stoppa på någge och sen sku de va bra igen(: Men vi får se va dom säger på onsdag. Sku behöva reda upp i mitt rum men NEJ! de får bli i morgon, säger vi(:



Gammal bild typ. Men jag gillar den ändå.



-

Jag ska byta header!! nångång

kändes riktigt nödvändigt JA

Udda...

Efter middagen kom erre efter mej så for vi vill micka. Gick riktigt bra å prata(Y) Sen for vi å åkte lite bil och hade de trevligt(: Nu får den här headern va så länge faste den e fläckig osv. men jag av så trött på den förra:b
Och sen känner jag mej lite efter asså för jag ha fortfarande int köpt nån färg till skriv bordet så de får jag göra efter sportlovet nån gång. och då ska jag också å färga och klippa håret(:


1 Februari

Måst bara börja med å säga att igår va de en grymt kul kväll med Erre & Mickan :D
Men i dag är de tisdag en dag närmare helgen. idag ha skolan typ varit som vilken skoldag som alla andra. Men de bästa kanske är att vi kanske får nån annan som svenska lärare(Y) kanske sku funka lite bättre då? Ikväll va planerna mest tyå å sitta hemma. men sen kom de två brudar och knacka på dörren(: för dom va så söta så dom kom och titta förbi! Och jo grattis ti erre som klara moppekortet idag:) Ronja e varm och mickan va blå(:

Men just nu sitter jag bara och kollar ingenom lite nya bilder på datan behöver piffas upp här lite. och jag kom just på att jag e lite hungrig men jag får inte käka någge fören klockan 10 typ. men de e bara å vänta. för jag ha druckit någge för colera. så måst jag vänta typ en timme före och efter jag äter. för de vill jag precis inte ha nej:b




RSS 2.0